BioPulse Therapy


BioPulse Therapy 75 MIN. €89,-

Over BioPulse Therapie
De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief.
We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.
Biopulse therapie kan perfect gecombineerd worden met een peeling of met microneedling.BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. Tevens heeft de behandeling een sterk verstevigende en liftende werking (natural face lifting).
Iedere huidverbeterende behandeling zal 50% meer resultaat geven wanneer u de huid eerst ontgift met de biopulse.Wat is het effect van BioPulse Therapie?

 • Anti-Aging, lifting en versteviging
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
 • Reguleren van de talgproductie
 • Bestrijden van vrije radicalen


De Biopulse heeft synergetische eigenschappen ( =50% meer werking) wanneer het gecombineerd wordt met microneedling en fruitzuurpeeling:

 • BioPulse microneedling Treatment 120 min. € 139,-
 • BioPulse Glycolic Peel Treatment 100 min. € 105,-
 • BioPulse Clear Skin Treatment 100 min. € 105,-


BioPulse Therapy 75 min. € 89,-

De kracht van de verbetering zit in herhaling!


*Wilt u de BioPulse boeken in kuurverband? Deze kuur bestaat uit 3/5 behandelingen.

Bij de kuur van 3x krijgt u 10% korting.

Bij de kuur van 5 krijgt u 10% korting op het totaal bedrag en een gratis Oil Elixer Serum (30 ml) t.w.v. € 28,90

 

De BioPulse Therapy behandeling heeft een extreem ontgiftende werking, denk aan een werking van een detox keer 150. Wanneer de huid- en spiercellen ontdaan zijn van al die toxines, zal de algemene huidconditie enorm verhoogd worden. Tevens zullen verdere behandelingen en producten nog effectiever zijn.

Nazorg:
 • Geen make up gedurende 12 uur,
 • Fysieke inspanning voor 24 uur vermijden evenals UV blootstelling.
 • Massage is niet nodig
 • 2 liter water drinken ( zeer belangrijk)

Omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden, is hier veel vocht voor nodig.

 • De huid kan na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen, alsof men te lang in de zon heeft gezeten. Met de juiste thuisverzorging gaat dit gevoel snel over
 
 
 


Hoe werkt Bio Pulse therapie?

Eerst wordt de huid gereinigd met een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een pure vitamine C en wordt een masker aangebracht. Dit masker wordt volledig hard en geeft een pulserend gevoel aan de huid.

Dit pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastine beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen afgebroken en afgevoerd.

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien.

Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doet het masker?

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.


 
BioPulse Therapy, zuurstofrijk bloed, ontgiftend, vitamine c

Effectiviteit

ANTI-AGING
- oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes
- stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting)
- stimulatie van collageenprocessen (aanmaak en regulatie van collageen 1 en 3)
- verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen
- verhoogd het energieniveau in de (stam)cellen, waardoor de levensduur van de (stam)cel verlengt wordt - verhelderen van hyperpigmentatie


PUISTJES / ONZUIVERE HUID
- toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacterie╠łn zoals P.acnes geremd worden - verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte porie╠łn van de blokkades die de porie afsluiten
- reguleert en normaliseert de talgproductie

STRESS
- wegspoelen van gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen uit het ECM - afvoeren van gifstoffen d.m.v. de activatie van het lymfesysteem
- afbreken en bestrijden van vrije radicalen d.m.v. antioxidanten

LET OP! De kuur dient in één keer te worden voldaan op de dag van de eerste behandeling. Om het resultaat zo optimaal mogelijk te behalen dienen de behandelingen na 7 tot 14 dagen te worden herhaald. Om daarna het resultaat te behouden wordt geadviseerd om de behandeling elke 3 tot 6 maanden te herhalen.