Co2 Carboxy therapy


Co2 Carboxy therapie is mega populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Co2 Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas die we dagelijks inademen en in het menselijk lichaam vrij komt bij verbrandingsprocessen.Carboxy Co2 therapy

Carboxy staat voor koolstofdioxide. Koolstofdioxide is een onzichtbaar en geurloos gas. Het zit in de lucht om ons heen en in ons lichaam. Door je huid van zuurstof te voorzien, krijgt je huid een enorme boost.


De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oog wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.
ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten.
Voor wie is de CO2 Carboxy behandeling geschikt
 • Liften van gelaat & hals (anti-aging)
 • Verminderen donkere kringen rondom ogen
 • Verminderen fijne lijntjes en rimpels
 • Verkleinen van porien en grove huidstructuur
 • Slinken van vetwallen onder de ogen
 • Bleken van pigmentvlekken
 • Vervagen van Littekens en Striae
Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.
Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.
Dit heet in vaktermen het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met o.a. microneedling, mesotherapie, De donkere cirkels rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.
Carboxy therapie is absoluut veilig voor de gevoelige en of probleem huid omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft.
Geschikt voor de jongen en de ouder wordende huid.
Zeer effectief bij het verminderen van zwellingen, acne en post acne.
Voordelen:
 • Voorziet de huid van zuurstof
 • Kan 365 dagen in het jaar worden gedaan
 • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
 • Geen bijwerkingen
 • Geen herstelperiode


De CO2 Carboxy behandeling:
Bij Beautysalo A Presto’s professionele CO2 Carboxy behandeling wordt gewerkt met de non-invasieve methode (zonder operatie) Hierbij wordt een gel op de huid aangebracht en over deze gel heen een masker. Deze gel reageert op de huid en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan doordringen. Hierbij kan een licht tintelend en prikkelend gevoel ontstaan op de huid. Een carboxy behandeling duurt bij elkaar ongeveer een uur en biedt na een behandeling al zichtbaar resultaat.
Resultaten van een behandeling
CO2 Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine, een echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.
Een CO2 Carboxy behandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbeterd waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is Carboxy therapie effectief. Carboxy vernieuwd de huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.
Contra indicaties
De behandeling is niet aan te raden bij; Ernstige hartziekten, acute embolie, onbehandelde hoge bloeddruk, acute infectie (ziekten), Koorts, Nierfalen, Bloedstolling problemen.
Ons advies is de behandeling in een kuurverband te volgen.
Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.
De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg.

Ons advies is een kuurverband van 5 behandelingen (1x per week) en daarna eens in het kwartaal bijhouden.


 

Voor gezicht:


 • elasticiteit van de huid verbetert
 • rimpel correctie
 • lichter worden van de huid
 • poriënvernauwing
 • Acne behandeling
 
 

Voor het lichaam:


Carboxytherapie met Carboxy CO2 Combo helpt de lichaamscontouren te corrigeren, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert cellulitis. Ook is deze behandeling effectief na een operatie of in de postpartumperiode.
 
 
 

Voor de benen:


Resultaat:
vermindering van cellulitis
zwelling en blauwe plekken verwijderen
vermindering van bijwerkingen na klinische procedures
verbetering van de elasticiteit van de huid
vermindering van striae
 

Risico's verbonden aan carboxytherapiebehandeling: Carboxytherapie met vloeistof en masker kent nauwelijks risico of bijwerkingen. U mag geen Aspirine of andere anticoagulantia (bloedverdunners) gebruiken.

Er is een mogelijkheid, hoewel zeer minimaal, dat pigmentatie optreedt in het behandelingsgebied als u zich direct blootstelt aan de zon. Het aantal sessies kan per klant verschillen.

3-4 dagen na de behandeling mag u niet naar de sauna, sporten of naar een zwembad gaan. Geen contactsporten of grote fysieke inspanningen verrichten.Carboxy CO2 Therapy gezicht en hals 45 min.


€ 75,00

Carboxy CO2 Therapy gezicht en hals en decolleté


€ 90,00

Carboxy CO2 Therapy kuur 4x gezicht en hals behandelingen iedere 7-10 dgn


€ 250,- €300,-

Carboxy CO2 Therapy kuur 4 x gezicht, hals en decolleté behandelingen iedere 7-10 dgn


€ 280,- € 360,-

Carboxy CO2 Therapy benen


€ 75,00

Carboxy CO2 Therapy buik


€ 59,00

Carboxy CO2 Therapy armen


€ 69,00

Carboxy CO2 Therapy + microdermabrasie diamant


+ € 25,-

Carboxy CO2 Therapy + microneedling


€ 135,00 €174,-

Carboxy CO2 Therapy + pink shooter


€ 125,00 € 150,-