KRX V-Shape Treatment 90 min. €150,-

 
KRX Ultra V Lift
 
KRX Ultra V Lift
 
KRX Ultra V Lift voor en na
 

Stel je eens voor:

Een betoverende reis naar de jeugdige uitstraling van je huid. Onze exclusieve V-shape Collageen Treatment biedt een ongeëvenaarde ervaring om je huid te verjongen en te laten stralen als nooit tevoren, voor slechts €150,-.


Bij deze behandeling zijn er twee fenomenale treatments:


1. *Carboxy Therapie: Laat je betoveren door deze behandeling die de bloed- en zuurstofcirculatie in je huid verbetert. Hierdoor wordt de elasticiteit hersteld, en verdwijnen fijne lijntjes en rimpeltjes als sneeuw voor de zon.

2. *Ultra V Lift Mask: Onderga een magische transformatie met dit masker dat fijne lijntjes vervaagt, je huid een zichtbare lifting geeft en tegelijkertijd de huid reinigt door dode huidcellen te verwijderen.


En dat is nog niet alles. Onze behandeling omvat ook:


- Microneedling met Bio Placenta of Bro 5: Groeifactoren en hyaluronzuur doen hun wonderen om je huid te verjongen.

- KRX Threadfill Ampoule: Een krachtig serum met oplosbaar microcollageen in draadvorm.

- Ha Filling powder: Een directe Filler, hyaluronzuur in poedervorm dat als een toverstafje werkt.

- EMS Apparaat: Voor spieropbouw en contractie, alsof je huid een verjongingsritueel ondergaat.


Waarom is collageen zo belangrijk? Collageen is als de onzichtbare bouwmeester van je huid. Naarmate we ouder worden, vertragen deze energieke bouwmeesters, genaamd fibroblasten. Het resultaat? Een huid die zijn jeugdige uitstraling verliest, vocht verliest en rimpeltjes laat zien.


Onze missie? We willen die bouwmeesters weer tot leven brengen, ze energie geven zodat ze meer collageen gaan produceren. Hoewel we geen collageen rechtstreeks kunnen injecteren, hebben we een geheim wapen: Nanopeptides. Deze kleine, krachtige collageendraden dringen diep door in je huid, recht naar de dermis waar ze nodig zijn om de fibroblasten te activeren.


We bouwen als ware kunstenaars laagjes in je huid, waardoor zelfs de diepste rimpels vervagen. Elke persoon is uniek, dus het aantal benodigde behandelingen varieert, afhankelijk van de diepte van de rimpels. Om de resultaten te optimaliseren, raden we ook het gebruik van collageenpoeder en de KRX lijn voor thuisgebruik aan.


Deze wonderbaarlijke behandeling kan elke twee weken worden herhaald. Dus waar wacht je nog op? Stap binnen in de wereld van eindeloze jeugd en stralende schoonheid met onze V-shape Collageen Treatment. 
KRX Collageen Ampoule
KRX Collageen draadjes Ampul Beautysalon A Presto
Toevoegen aan een behandeling: Collageen draadjes ampoule +€ 25,-


Collageen draden/ KRX Threadfil Ampoule

DE NIEUWSTE HYPE
Ook als upgrade te boeken bij een special Treatment voor € 25,-

PDO-threads worden vanaf de jaren 80 al in ziekenhuizen gebruikt voor betere wondgenezing na een operatie.
Ze zijn gemaakt van kleurloos polyester, wat ongeveer na 6 maanden afbreekt in je lichaam. De aanwezigheid van deze hechtingen zorgen ervoor dat de fibroblasten meer collageen gaan produceren.

Weer een behandeling die overgewaaid is van de zorg naar Beautyland.

Onze draden zijn wel net iets anders en gemaakt van gehydroliseerd collageen. Deze nanocosmeceuticals dringen door tot in de dermis, en gaan dus veel dieper dan andere cosmetica. Ze hebben wel hetzelfde doel namelijk, betere wondgenezing, produceren van Collageen, hydratatie en het gaat TEWL (trans epidermal water loss) tegen.

Het vult dus niet direct het collageen maar bedekt de rimpel of wond met een soort laagje, en die laagjes gaan we opbouwen tijdens deze behandeling. Hoe meer behandelingen, hoe meer laagjes en dus hoe minder diep de rimpel word. Dit is per persoon verschillend, hoe dieper de rimpel hoe meer laagjes we nodig hebben.

Daarnaast sluisen wij de draden/ ampul in met het ERNANI EMS apparaat, waarmee we ook nog eens de huidspieren stimuleren, de huid open zetten en daarmee de ingrediënten nog dieper kunnen zakken.