KRX VIP-Collageen Treatment

90 min. €150,-

 
 
 
Verbetert de algehele huidconditie, verhoogt het zuurstofgehalte in de huid en zorgt voor een strakkere huid

Complete huidverbetering met direct resultaat. Geschikt voor de huid die behoefte heeft aan extra aandacht. Of het nu gaat om extra versteviging, voeding , vocht of gewoon een extra super boost voor een speciale gelegenheid. Deze VIP treatment laat uw huid weer stralen! Bij de VIP treatment zit er altijd een massage inbegrepen.

 

VIP Collageen Treatment

Collageen draadjes en Thread-fill Ampoule

Collageen draadjes zijn een nieuwe ‘hype’ in beautyland. Ik leg u graag uit hoe het werkt en hoe het in te zetten is in de behandeling.

Collageen is heel belangrijk voor ons lichaam, het zit in onze botten, spieren, bloedvaten, darmen en onze huid. Naarmate we ouder worden (al vanaf ons 25e) wordt ons bestaande collageen afgebroken en maken we steeds minder collageen aan. Dit is ook te zien aan de huid, hij wordt slapper, verliest vocht en het gevolg is rimpeltjes…

Collageen is een eiwit en de belangrijkste daarvan in de huid zijn de fibroblasten. De fibroblasten zijn onze energie fabriekjes en naarmate we ouder worden gaan die fabriekjes steeds langzamer en minder werken. Ons doel is dan ook om die fabriekjes weer de energie te geven om weer harder te gaan werken en meer collageen te gaan produceren.

Helaas kunnen we geen collageen inspuiten. Wel kunnen we collageen uit voeding halen zoals bijvoorbeeld vis, bouillon van botten, eieren en rood vlees.
Ook hebben we in de salon collageen voedingssupplementen met 30+ vitamines en mineralen! Hiermee wordt het collageen in het lichaam ook aangevuld!!

Gewone eiwitten worden door de huid niet opgenomen, daarom hebben ze die verkleind in Nanopeptides, deze moleculen zijn zo klein dat ze goed kunnen doordringen in de huid en zelfs tot in de dermis kunnen komen! Daar zijn ze nodig om de fibroblasten weer te stimuleren.
In de behandeling gaan we laagjes bouwen in de huid met draadjes waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes worden opgevuld en dus minder zichtbaar zijn.

Voor wie is deze behandeling geschikt:

Huid met beginnende rimpeltjes in het gelaat, locatie: voorhoofd, hals, decolleté, kraaie- pootjes rondom de ogen, neus –lippenplooi, nek-decolleté. Wat doet het: Collageendraden zorgen door hun eiwit opbouw ervoor dat dit door absorptie in de diepere huidlagen terecht gaat komen. Daardoor wordt de huid zichtbaar strakker en steviger.

VIP-collageen draden Treament

  • Reiniging dubbel clean
  • Dr Platon
  • Blue peel
  • Bindweefselmassage met collageendraden crème
  • Carboxy co2 Of V-Tox
  • Needling rimpels met collageen ampul met collageen draadjes
  • Aanbrengen threads (collageendraden) 5 st inbegrepen in behandelprijs
  • Aanbrengen hyaluron serum en inmasseren vulpoeder in de rimpel(s)
  • Dagverzorging met SPF en nek crème met collageen


Wilt u de draadjes toevoegen bij de behandeling die al gepland staat komt er € 45,00 bij.

Een deelbehandeling voor ogen, voorhoofd of neus-lippenplooi en mond duurt 30 min en kost € 55,00. (max, 4 draadjes, extra draad meerprijs € 10,00 per draadje)