Lemon bottle

Wij zijn een gecertificeerd

lemon bottle salon

 
 
 
lemon bottle voor en na
 

De nieuwe en effectieve behandeling voor vet oplossing.

Ben je op zoek naar een innovatieve behandeling om van je onderkin, buikje of ander plaatselijk vet af te komen? Lemon Bottle Lipolyse behandeling is een vernieuwende, niet-invasieve aanpak voor het verminderen van lokale ‘hardnekkige’ vet ophopingen in specifieke gebieden zoals de onderkin, buik, love handles en armen.

Maar wat is Lemon Bottle precies en wat maakt het zo speciaal?

Het is effectief en in tegenstelling tot andere vetoplossende behandelingen treedt na behandeling met Lemon Bottle nauwelijks tot geen zwelling op. In de meeste gevallen is er dus geen herstel tijd. De procedure is nagenoeg pijnloos. 
 
 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt Lemon Bottle geïnjecteerd in gebieden met overmatige vetophoping. Deze oplossing breekt de vetcellen waarna ze worden opgeruimd door het lichaam. Lemon Bottle bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals riboflavine (vitamine B2), lecithine en bromelaïne. Het heeft naast de vet oplossende werking ook een verstrakkend effect op de huid en kan de verschijning van cellulitis verminderen. Voorafgaand aan de behandeling wordt uw medische geschiedenis en eventueel medicijngebruik besproken.

 
lemon bottle
 

Bij voldoende vetweefsel wordt gestart met de behandeling door Lemon Bottle te injecteren. Lemon Bottle bevat de werkzame stoffen Riboflavine, Bromelaïne en Lecithine, die vet afbreken en het vetmetabolisme bevorderen door de stimulatie van vetverbranding. Het afgebroken vet wordt omgezet in vetzuren, die vervolgens via de urine worden uitgescheiden. In tegenstelling tot andere vet oplossende behandelingen treedt na behandeling met Lemon Bottle nauwelijks tot geen zwelling op. De procedure is nagenoeg pijnloos, maar het is mogelijk om het te behandelen gebied vooraf te verdoven met een verdovende zalf.

 

Hoe verloopt het behandelproces LemonBottle fat dissolving ?

De Lemon Bottle-behandeling duurt meestal ongeveer 30-45 minuten. Voorafgaand aan de behandeling voeren we een uitgebreid adviesgesprek uit om er zeker van te zijn dat de Lemon Bottle-behandeling geschikt voor u is. De injectie zelf is snel en vrijwel pijnloos, zonder hersteltijd. We nemen echter wel even de tijd om wat nazorgadvies met u door te nemen voordat u vertrekt.

Afhankelijk van de hoeveelheid vet zal je 2-5 behandelingen nodig hebben.

LemonBottle bevat de werkzame stoffen Riboflavine, Bromelaïne en Lecithine, die vet afbreken en het vetmetabolisme bevorderen door de stimulatie van vetverbranding. Het afgebroken vet wordt omgezet in vetzuren, die vervolgens via de urine worden uitgescheiden. Het is dan ook van belang dat je de nazorg instructies (o.a. veel water drinken) goed opvolgt zodat het lichaam de afgebroken vetcellen kan verwijderen.

In tegenstelling tot andere vet oplossende behandelingen treedt na behandeling met LemonBottle nauwelijks tot geen zwelling op. In de meeste gevallen is er dus geen herstel tijd. De procedure is nagenoeg pijnloos.

De beste resultaten behaal je met 2 tot 5 behandelingen met een interval van 7 tot 14 dagen.


 
 

Ingrediënten en hun werking in LemonBottle?

 • Riboflavine (Vitamine B2) – Vitamine B2 omvat activering van het vetmetabolisme
  • (Vitamine B2) Riboflavine, een in water oplosbare vitamine, speelt een rol bij het omzetten van koolhydraten, eiwitten en vetten in energie in het lichaam, en het lichaam kan er niet veel van opslaan. Vitamine B2 is betrokken bij de oxidatie van vet en bevordert vetmetabolisme door vetverbranding te stimuleren.
 • Lecithine vernietigt en transporteert onnodige vetcellen
  • Lecithine is een generieke term die wordt gebruikt om een groep vette stoffen te beschrijven die voorkomen in dierlijke en plantaardige weefsels en amfifielen zijn – ze trekken zowel water als vette stoffen aan. Lecithine heeft gunstige eigenschappen om het cholesterolgehalte te verlagen en atherosclerose te beheersen of te voorkomen.
 • Bromelaïne (Ananas Sativus (Ananas)) helpt bij het afbreken van vet en het verwijderen van ontstekingen (Ananas extract)
  • Bromelaïne is een krachtig spijsverteringsenzym dat vaak wordt aangetroffen en geëxtraheerd uit ananassen, fruit, bladeren en stengels. Het wordt gebruikt als een alternatieve geneeskunde tegen obesitas en bevordert de afbraak van vet en voorkomt ontstekingen.
 • Gotu Kola (Centella Asiatica)
  • Gotu Kola draagt bij aan de verbetering van de bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van collageen en huidweefsel. Collageen is van vitaal belang voor het behoud van een strakke en jeugdige huid. Centella Asiatica is met name effectief in het verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis en een verslapte huid.


 
Lemon bottle
 

Op welke plekken kan je behandeld worden?

Onze behandeling is een vernieuwende, niet-chirurgische aanpak voor het verminderen van lokale ‘hardnekkige’ vet ophoping in de volgende specifieke gebieden:

 • Dubbele onderkin
 • V-Line
 • Onderbuik
 • Volledige buik
 • Buitenkant dijen
 • Binnenkant dijen
 • Love Handles
 • Bovenarm
 • Bovenknieën
 • Man boobs
 • Flanken rug
 • Banana roll
 • Onderrug
 • Vet onder bh band (voorzijde)
 

Vragen?

wat gebeurd er tijdens de behandeling?


Tijdens de behandeling wordt Lemon Bottle geïnjecteerd in gebieden met overmatige vetophoping. Deze oplossing breekt de vetcellen waarna ze worden opgeruimd door het lichaam. Lemon Bottle bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals riboflavine (vitamine B2), lecithine en bromelaïne. Het heeft naast de vetoplossende werking ook een verstrakkend effect op de huid en kan de verschijning van cellulitis verminderen. De behandeling wordt uitgevoerd door BIG geregistreerd medisch personeel die tevens door Lemon Bottle gecertificeerd zijn. Voorafgaand aan de behandeling wordt uw medische geschiedenis en eventueel medicijngebruik besproken.

Wat is Lemon bottle?

Lemon bottle is mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder riboflavine (vitamine B2), lecithine en bromelaïne. Het is speciaal ontworpen om vetcellen in lastige gebieden zoals uw buik, heupen, dijen, kin en armen aan te pakken en effectief af te breken, waardoor u een slanker lichaam kunt bereiken. De countouren van uw lichaam zullen geaccentueerd worden. Naast het versnellen van de vetafbraak en het stimuleren van uw stofwisseling, ondersteunt deze krachtige formule de productie van collageen, dat een cruciale rol speelt bij het behouden van de elasticiteit en stevigheid van uw huid en cellulitis te verminderen.

Voorzorg

Vóór uw Lemon Bottle laat injecteren is het belangrijk om alcohol, aspirine en andere bloedverdunnende medicijnen gedurende ten minste 24 uur te vermijden. Vermijd ook blootstelling aan de zon en zonnebanken gedurende minimaal een week vóór uw behandeling. Na uw behandeling kunt u last krijgen van roodheid, zwelling en blauwe plekken op de injectieplaats, maar deze bijwerkingen verdwijnen doorgaans binnen een paar dagen. Het is belangrijk om gedurende ten minste 24 uur na uw behandeling zware lichamelijke inspanning, blootstelling aan de zon en zonnebanken te vermijden.

Wat kunt u verwachten?


Lemon bottle injecties zijn een snelle en gemakkelijke procedure die doorgaans 30 minuten in beslag neemt. De arts zal het behandelgebied eerst verdoven met een zalf om uw comfort tijdens de procedure te garanderen. Vervolgens injecteren ze de Lemon Bottle-oplossing met een fijne naald in het behandelgebied. U kunt tijdens het injectieproces enig ongemak ervaren, maar dit verdwijnt doorgaans snel

Wie is een goede kandidaat?

Lemon bottle injecties zijn een veilige en effectieve optie voor personen die hardnekkig vet in bepaalde delen van hun lichaam willen verwijderen, zoals de buik, heupen, dijen en bovenarmen. Het is vooral effectief voor personen die een dieet en lichaamsbeweging hebben geprobeerd, maar geen verbetering op deze gebieden hebben gezien

Voor wie is het niet geschikt?

Lemon bottle injecties worden niet aanbevolen voor personen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Daarnaast is het ook niet geschikt voor patienten met een voorgeschiedenis van ernstige allergieën of een actieve infectie hebben in het behandelgebied. Het is belangrijk om uw medische geschiedenis en eventuele medicijnen die u gebruikt met uw arts te bespreken voordat u lemon bottle behandeling ondergaat

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Lemon Bottle kan worden geïnjecteerd in verschillende delen van het lichaam waar hardnekkig vet zich heeft ophoopt. U kunt denken aan uw buik, heupen, dijen, onderkin en bovenarmen

Mogelijke bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen van Lemon Bottle behandeling zijn roodheid, zwelling en blauwe plekken op de injectieplaats, die doorgaans binnen een paar dagen verdwijnen. In zeldzame gevallen kunnen ernstiger bijwerkingen optreden, zoals infectie of allergische reacties.
Waarhoeveelbedrag
Onderkin
10-15ml100/150
Love Handles
30-40ml225/275
Onderbuik
20-30ml175/225
Volledige Buik
40-50ml275
Boven Armen
20-30ml175/225
Boven knieën20-30ml175/225
Binnenkant Dijen
20-30ml175/225
Buitenkant Dijen
20-30ml175/225
Men boobs20-30ml175/225
Flanken Rug
20-30ml175/225
Banana roll20-30ml175/225
Onderrug30-40ml225/275
Vet onder BH rand voorzijde
20-30ml175/225Onderkin prijs is gebaseerd op minimale aantal ml.

Voor 5ml extra is de normale prijs plus € 50.=

De prijzen zijn gebaseerd op minimale aantal ml. Voor 10ml extra is de normale prijs plus

€ 75.=

Kuur verband van 4x is 10% korting (vooruitbetaling in 1x)