MEDIXA | EJAL40 bio-remodelling Skinbooster


 


MEDIXA | EJAL40 bio-remodelling Skinbooster

Anti-rimpelbehandeling

EJAL40 lift ook de huid.
Dus zoek je een anti-rimpel behandeling die ook de huid lift? Dan is EJAL40 een interessant product. Deze injectable op basis van hyaluronzuur is een van de effectiefste anti-aging behandelingen. Het zet de huid aan tot aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor ervaar je een lift van de huid en vermindering van rimpels. Huidverstrakking en anti-rimpel werking in een; het maakt dat EJAL40 zeer populair is.

Effect
Het verjongt het gezicht, de hals en de decolleté. Corrigeert rimpels op het voorhoofd en fijne lijntjes.
Het doel is om slapte van de huid te elimineren en rimpels te verminderen. Het resultaat is een gehydrateerde, stralende huid, de poriën worden verkleind, de huid ziet er steviger en jonger uit. Het is geen filler!

Ejal 40 geeft hetzelfde effect als:
Profhilo & Juvederm Volite, Restylane Vital Skin Booster, Stylage Hydro.
 

Hoe werkt het?


beautysalon a presto Spijkenisse | EJAL40 bio-remodelling Skinbooster
 

Onze werkwijze


 
Er wordt gewerkt volgens de BAP techniek met de meso gun techniek
 • Duur: 20 minuten
 • Protocol:
start: 2 behandelingen (soms 3 of naar keuze) met tussentijd van 1 maand/ 4weken
 • Volledig resultaat 4 weken na de 2de behandeling
 • Onderhoud : 1 sessie om de 4 tot 6 maanden
Nazorg:
 • Geen make up gedurende 12 uur
 • Fysieke inspanning voor 24 uur
 • vermijden evenals UV blootstelling
  Massage is niet nodig
Wat kan er behandeld worden:
 • Gezicht
 • Hals
 • Decolete
 • bovenarmen
 • knieën

Heeft u last huidveroudering? Is uw huid droger, minder stevig?

Dan is een behandeling met EJAL40 zeker iets voor u! EJAL40 zorgt voor gezondere, gladdere, meer stevige huid.

Naarmate wij ouder worden, verandert de structuur van de huid. Aanleg en hormonale veranderingen, maar ook leefstijl (roken, zonschade) en luchtvervuiling spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner, verliest haar stevigheid. Ook de hoeveelheid hyaluronzuur die van nature aanwezig is in de huid, neemt af. EJAL40 bestaat uit hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen en wordt geïnjecteerd in de huid. Het verbetert de uitstraling, textuur en hydratatie van de huid. Daarnaast geeft het meer stevigheid en elasticiteit.


Bovenarm skinbooster Spijkenisse Profhilo

Behandelindicaties

Skin Tightning

De EJAL40 behandeling is geschikt voor het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. “Een belangrijk voordeel is dat je me EJAL40 de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.”


Géén filler!

EJAL40 is géén filler. Het activeert uw eigen huid.

Kwaliteit van uw huid

EJAL40 wordt gebruikt om de kwaliteit van uw huid van binnenuit te verbeteren. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De werking van EJAL40 is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.
Ejal 40 bio revitalisatie Spijkenisse A Presto Skinbooster

Biorevitalisatie Spijkenisse A Presto Ejal 40

Hyaluronzuur

EJAL40 bestaat uit hyaluronzuur. Hiermee is het de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur injectable verkrijgbaar.

Ons lichaam maakt van nature hyaluronzuur aan. Hyaluronzuur kan wel tot 1000 keer het eigen gewicht aan water vasthouden. Afname van de hoeveelheid hyaluronzuur door veroudering is hierdoor zichtbaar en voelbaar in de huid. EJAL40 bevat een zeer hoge concentratie ultrapuur hyaluronzuur. De behandeling met EJAL40 zorgt hierdoor voor een diepgaande, langdurige hydratatie van de huid. De huid ziet er weer voller uit en krijgt weer een jeugdige uitstraling.


Hoe gaat een EJAL40 behandeling?

EJAL40 wordt geïnjecteerd in de huid volgens de BAP-techniek. Hierbij worden de injecties geplaatst in 10 anatomisch uitgekiende gebieden die zorgen voor een optimaal resultaat. EJAL40 verspreidt zich heel goed in de huid, dus er is maar een aantal injecties nodig om een gezicht (of een ander gebied) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Na afloop masseer ik het behandelde gebied. Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling na 2-4 weken herhaald. Vervolgens bestaat het onderhoud uit een enkele behandeling elke 6-8 maanden, afhankelijk van de mate van uw huidveroudering.

beautysalon a presto - spijkenisse-medixa ejal40

Prijs

1 x 2ml € 190,-
2 x 2ml € 350,-

3 x 2ml € 500,-


Kuur dient bij de 1e behandeling in zijn geheel worden afgerekend.

Verdoving:

n.v.t.


Duur behandeling:

15-30 minuten


Pijn (0-10):

3 – 4


Veiligheid:

Uiterst veilig


Duurzaamheid:

6- 8 maanden

 
MEDIXA | EJAL40 bio-remodelling Skinbooster skin tightening slappe huid slappe armen

De klok een aantal jaren terug!

De huid verandert met het toenemen van de leeftijd. Aanleg en hormonale veranderingen, maar ook leefstijl (roken, zonschade) spelen een een grote rol in het verouderingsproces. De huid wordt slapper en dunner. Deze huidverslapping is niet alleen zichtbaar in het gezicht; ook in de hals, het decolleté, de armen en de benen gaat de huid meer plooien.

EJAL40 wordt gebruikt om uw huid van binnenuit te verbeteren. De werking van EJAL40 is te danken aan het feit dat de aanmaak van uw eigen collageen (type 1,3, 4 en 7), en elastine gestimuleerd wordt. Dit wordt “bioremodeling” genoemd. De huid wordt weer stevig en gezond en krijgt haar natuurlijke glow weer terug. De vochtbalans in uw huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd.

De EJAL40 behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.


Natuurlijk resultaat

De EJAL40vbehandeling is een volledig natuurlijke behandeling. Het vult uw huid niet en verandert niets aan uw gezicht. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. De EJAL40 behandeling kan gecombineerd worden met een Botuline-toxine of filler behandeling.


Voor en na de behandelingVoor de behandeling

Voordat er gestart wordt met de EJAL40 behandeling, worden er foto’s gemaakt. Vervolgens wordt het behandelgebied gedesinfecteerd. De behandeling zelf bestaat uit enkele oppervlakkige injecties. Om blauwe plekken te voorkomen, adviseer ik u om twee dagen voor de behandeling geen alcohol te gebruiken.


Na de behandeling

Het is belangrijk dat u direct na de behandeling niet gaat sporten. Gedurende een week na de behandeling is het raadzaam om de sauna en het solarium te vermijden. Verder adviseer ik u om gedurende twee weken na de behandeling geen behandelingen bij een schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. U hoeft het behandelde gebied niet te masseren. U heeft wel wat bobbels op de huid waar is geïnjecteerd, deze worden in de loop van de dag langzaam opgenomen door de huid.


Hersteltijd

Er kan wat zwelling optreden ter plaatse van de injecties. Ook kan er een blauw plekje ontstaan. Dit herstelt vanzelf binnen enkele dagen.


Resultaat

Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het positieve effect zichtbaar, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine in uw huid tijd nodig heeft. Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Voor en na


 

Voor en na


Voor en na