Micro meso injectie/Skinboosters

 
 
 
 
 
Micro meso sit therapy Beautysalon A Presto Spijkeinisse
De nieuwste revolutie in mesotherapie behandeling S.I.T. Micro Meso Therapie worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen met een naaldje in de huid gebracht.
Met S.I.T. Micro Meso Therapie wodrt gebruik gemaakt van een naald die geplaatst is in een houder. Met deze techniek kan nooit te diep geïnjecteerd worden en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht. Hierdoor kunnen we veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid inbrengen. Met Osmo Inject kunnen dan ook geen fouten gemaakt worden. De vloeistoffen worden in de bovenste lagen van de dermis geïnjecteerd.
De vloeistoffen verspreiden zich verder in de dermis en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te regenereren. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert en je huid er dus gezonder eruit gaat zien.
Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid. S.I.T. Micro Inject heeft ook intra-venerische en intra-musculaire toepassingen.

Micro meso injectie

Wat is Micro-Meso injectie

Met Micro-Meso injectie worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen zoals Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines, met een naaldje in de huid gebracht.

Met Micro-Meso S.I.T. maken wij gebruik van een naald die geplaatst is in een houder. Met deze techniek kun je nooit te diep injecteren en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht. Hierdoor kunnen we veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen.

De vloeistoffen verspreiden zich in de dermis en gaan verder hun werking doen om de huid te revitaliseren en te regenereren.De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert en je huid er dus gezonder eruit gaat zien.Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid

Het Meso product Peptidyal 115

Bij de micro-Meso injectie werken wij o.a. met het product Peptidyal 115 vergelijkbaar met Prophilo.
Peptidyal 115 is een steriel cosmetisch product dat extreem goed is voor hydratatie en de biorestructurering van de huid die uitgedroogd en beschadigd is door veroudering en blootstelling aan zonlicht. Het is geschikt voor de verjonging van de huid, de behandeling van striae en als aanvulling op intradermale fillers. Het maakt deel uit van het protocol van esthetische herstellende en regeneratieve geneeskunde. Hyaluronzuur, aminozuren en vitamines in Peptidyal 115 hydrateren en voeden de cellen van het huidweefsel, reactiveren biologisch herstel en weefsel regeneratieve processen.

Een kuur behandeling van ca. 3-4x zorgt voor een vollere stevigere huid, door meer elastine en collageen aanmaak.


Met Micro-Meso therapie worden kleine hoeveelheden werkzame stoffen, namelijk Hyaluronzuur en aminozuren met naaldjes in de huid geïnjecteerd. We injecteren bv 5 ml Peptidyall Serum, het zusje van de bekende prophilo bij een behandeling voor gelaat en hals en bij een plaatselijke behandeling wordt er 2.5 ml Peptidyall Serum gebruikt. Met Micro-Meso Therapie S.I.T (Skin Injectie Therapie) maken we gebruik van zeer fijne naaldjes die geplaatst zijn in een houder. Met deze techniek kun je nooit te diep injecteren en kom je altijd in de juiste huidlaag terecht. Hierdoor kunnen we veilig en verantwoord de werkzame stoffen in de huid (dermis) inbrengen. Het Peptidyall serum verspreid zich in de dermis en gaat daar haar werk doen om de huid te vullen, revitaliseren en te regenereren. De werkzame stoffen zorgen ervoor dat de stofwisseling, hydratatie en structuur van de huid verbetert, collageen en elastine aanmaak wordt gestimuleerd en je huid er dus gezonder en gladder eruit gaat zien. Dit alles leidt tot een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid.