Huidige aanbieding


Neem af en toe eens een kijkje op deze pagina voor de aanbieding. Dat kunnen uiteraard ook producten zijn

Profhilo skinbooster


De skinbooster van dit moment


De hele maand juli

Reserveer op tijd uw afspraak en pak nu uw kans!!

Reserveer ovv "aanbieding".

Normaal € 300,- per behandeling

Nu voor 2 behandelingen (1x per 4 weken) € 500,-

Nu voor 3 behandelingen (1x per 4 weken) € 700,-


Vaak zijn 2 behandelingen voldoende.

Bij een meer verslapte huid 3 behandelingen.

Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen.


Huidverstrakking door middel van Profhilo behandeling.

Profhilo is een anti-aging behandeling van puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen, die doormiddel van injecties op vooraf vastgestelde punten in de huid wordt gebracht. Profhilo skinbooster is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Hyaluronzuur stimuleer de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elastischiteit, samen zorgen ze weer voor huidverstrakking. De huid verbeterd in grote mate, ziet er stevig en gezond uit. De Profhilo behandeling heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.


Hoe werkt een Profhilo behandeling?

Profhilo bestaat uit hyaluronzuur, het is geen filler gel omdat het niet voor opvulling maar puur voor huidversteviging/ huidverstrakking zorgt. Profhilo stimuleert lichaamseigen elastine, collageen en werkt ontstekingsremmend. Hierdoor is het een ‘super skinbooster’ die lift, hydrateert, fijne lijntjes vermindert en ook gebruikt kan worden voor acne, rosacea en eczeem. Juist op grotere gebieden, zoals een gezichtsbehandeling of hals, waar de huid de elasticiteit is verloren zorgt Profhilo behandeling ervoor dat de huid gelijkmatig verstrakt en verstevigd.

Op een aantal plekken, vlak onder het huidoppervlak, wordt een kleine hoeveelheid Profhilo ingebracht. De hyaluronzuur is dun en verspreid zich daarom gelijkmatig onderhuids. Hierdoor worden alle plekken van het behandelende gebied bereikt.

Er zijn in totaal 2 tot 3 behandelingen nodig, om de 4 weken. Aangeraden wordt de behandeling elke 6 maanden te herhalen voor een optimaal effect. Na de behandeling zijn er wat bultjes zichtbaar, op de plek van de injecties. Deze verdwijnen vanzelf net als eventuele blauwe plekjes door het prikken.

Profhilo kan worden gebruikt voor:
– Gezicht
– Hals
– Decolleté
– H
anden


**U dient het volledige bedrag in 1x te voldoen.