Wimpers en wenkbrauwen

Op deze pagina vind u alles voor de wimpers en wenkbrauwen.
Heeft u ook altijd mooie volle en lange wimpers gewilt? Wilt u wimperextensions of een wimperlift voor een krul en mooie oogopslag?
Ook kunt u de wenkbrauwen in model laten maken, stylen en verven.

 
Wimpers, wimperextensions, wimperlift, lvl, wimpers verven, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen tatoeëren, volle wimpers, powder brow, russian volume, mega volume
 • One by one
 • Russian Volume 2 t/m 6D
 • Mega Volume 7 t/m 15 D
 
 
Wimpers, wimperextensions, wimperlift, lvl,wimpers verven, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen tatoeëren, volle wimpers, powder brow, russian volume

Dit is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.
Wij passen deze behandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften.

 
 
Wimpers, wimperextensions, wimperlift, lvl,wimpers verven, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen tatoeëren, volle wimpers, powder brow, russian volume

Met de wenkbrauw en wimperverf geniet je tot wel 6 weken lang van een schitterende kleuring.

En als u de wenkies direct laat shapen (harsen/ epileren) heeft u een mooi effect.

 

Wimperextensions


Wil jij mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen we voorzichtig één wimper, of gewoon een fan van Russian Volume-techniek wimperextensions, op elke individuele natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die er toch heel natuurlijk uitziet.

De krul, dikte en lengte van de extensions kunnen we geheel naar uw wens en uw natuurlijke wimpers bepalen.

Methode

De stylist kiest samen met jou het type, krul en dikte van de wimperextensions, rekening houdend met jouw wensen en wat jouw natuurlijke wimpers kunnen ondersteunen. Tijdens de behandeling dient u uw ogen te allen tijde gesloten te houden, de perfecte gelegenheid om te ontspannen en tot rust te komen!

Het plaatsen van een nieuwe set One by One wimperextensions duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, een nieuwe set Russian Volume/ Mega volume ongeveer 2 tot 3 uur. Navulbehandelingen duren gemiddeld 1 uur.

Het duurt ongeveer 6-8 weken voordat de laatste wimperextensions groeien. Als u ze echter vol wilt houden, moet u binnen 2 tot 4 weken terugkomen voor een navulbehandeling.

 

Nazorg

De juiste nazorg is minstens zo belangrijk als de plaatsing zelf. Er wordt met u de juiste nazorg en verzorgingstips besproken om zo lang mogelijk van uw mooie nieuwe wimpers te genieten. U krijgt een formulier mee om deze thuis nog eens na te lezen.

Na de behandeling dient u de eerste 24 uur water te vermijden. Dit komt doordat de lijm in deze periode nog uithardt en water kan hier invloed op uitoefenen. De volgende aanbevelingen zijn hier van toepassing:

 • Dagelijks reinigen met Lash Foam.
  Hiermee wordt een ophoping van vuilresten voorkomen, met mogelijk onaangename ontstekingen tot gevolg. Het zorgt er ook voor dat je extensions langer mooi blijven.In de salon kunt u deze producten aanschaffen zodat u optimaal van uw wimpers kan genieten.Make up remover, lash foam reiniger we hebben het allemaal.
 • Vermijd alle producten met olie rond de ogen.
  Olie tast de lijm aan waarmee de wimperextensions worden bevestigd, dit moet dus ten alle tijden vermeden worden!
 • Gebruik alleen op maat gemaakte make-up rond de ogen.
  Beautysalon A Presto heeft speciaal ontwikkelde olievrije eyeliner, oogpotlood en mascara in de salon.
 • Wrijf niet in de ogen en trek niet aan de wimperextensions

*****Houdt thuis de wimpers schoon en kom met schone wimpers naar de salon!!!****

En heel graag met droog haar!


Lash Volume Lift 50min.

Lash Volume Lift

Bij de Lash Volume Lift worden de eigen wimpers via een speciale techniek gekruld en geverfd. De wimpers worden gelift door siliconen pads, deze pads liggen op het ooglid. De wimperhaartjes worden tegen de pad aan gelegd daardoor kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden met de speciaal ontwikkelde vloeistoffen. Lash Lift is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel korte als lange wimpers.

Voordelen van een Lash Lift:

 • Het resultaat blijft 6 weken zichtbaar.
 • Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling.
 • De ogen lijken groter.
 • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 • De wimpers zijn bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
 • De wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig.

Het is een pijnloze behandeling en deze duurt 45 minuten.

 

Nazorg

Na de behandeling dient u de eerste 24 uur zowel water als het aanraken van de wimpers te vermijden, zodat de intensieve Keratin Filler zich goed kan intrekken.Harsen en verven Wenkbrauwen en wimpers

Orenna

Intensieve kleuren van hoge Duitse kwaliteit voor het verven wimpers en wenkbrauwen. Geeft een zachte en snelle kleuring van wimpers en wenkbrauwen.

Wimpers en wenkbrauwen getint met Orenna intensieve kleur maken het gebied van de ogen levendiger, duidelijker gedefinieerd en expressiever. Het volume en de volledige lengte van de wimpers zijn gegarandeerd. Lichte, gebleekte en grijze haren krijgen weer glans en frisheid. De kleurstof is absoluut veegvast en waterdicht en gaat tot 6 weken mee. Regelmatig gebruik intensiveert de kleuring en geeft blijvende schoonheid.