Green Sea Peel KRX

Bio microneedling 60 min. €85,-


 
 


Green Sea Peel


KRX Green sea peel 100% zonder chemische middelen en/of zuren.

De Green sea peel zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. De green sea peel is vegan, natuurlijk en niet chemisch.

 • Wil jij een huid die er na een behandeling direct fris en goed doorbloed uit ziet?
 • Wil jij een zo lang mogelijk jong uitziende en stralende huid?
 • Wil jij een schone en diep gezuiverde huid?
 • Wil jij dat pigmentvlekken en verkleuringen vervagen?


Dan is de Green Sea Peel voor jou de beste behandeling!

Wat is een Green Sea Peel?

Het is een natuurlijke manier om de huid te vernieuwen, zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als microneedling en verwijdert de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag.


Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor het aanbrengen van de natuurlijke peeling wordt uw huid eerst goed gereinigd en voorbereid.

Na het aanbrengen van de Green Sea Peel wordt de huid intens gestimuleerd door middel van een korte en lichte massage waarbij een soort van micronaaldjes (spicula’s*), in de huid worden gesluisd. Door deze handeling wordt de oppervlakkige huidlaag verwijderd en vernieuwd.

(*) Spicula’s zijn mineralen (geen dieren) uit de zee en hebben microscopisch kleine holle naaldjes. Het wordt gewonnen uit een zoetwaterspons waarvan de skeletjes worden vermalen tot poeder. Dit poeder wordt weer vermengd met werkstoffen (o.a. hyaluronzuur, glucaan en allantoïne) die door de kanaaltjes van de holle naaldjes naar de cellen in de huid worden getransporteerd. Deze zorgen voor een milde en gecontroleerde ontstekingsreactie met als gevolg: een volledige huidvernieuwing!

Na ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de gevoeligheid van uw huid) wordt de peeling verwijderd en vervolgen we de behandeling met een kalmerend en verzorgend masker. Tijdens het inwerken van het masker wordt ook led therapie ingezet. Deze speciale lamp over uw gezicht geplaatst en zorgt in dit geval dat de huid sneller zal kalmeren.

Er wordt afgesloten met een speciale gel met krachtige ingrediënten die helpen het herstelproces te versnellen.

Een ander groot voordeel van deze natuurlijke peeling is dat deze behandeling het gehele jaar kan worden uitgevoerd, dus ook in de zomermaanden.


Indicaties voor een Green Sea Peel zijn:

 • Fijne lijntjes
 • Droge huid
 • Ouderdomsvlekken
 • Dikke, verhoornde huid
 • Ruwe textuur
 • Hyperpigmentatie
 • Vettige huid
 • Acne
 • rimpels
 • grove poriën


Contra-indicaties:

 • Open wonden
 • Huidkanker
 • Schimmel- of virale huidinfectie
 • Allergie voor schelpen
 • Zwangerschap
 • Het gebruik van isotretinoïne


Na de behandeling moet u 24-48 uur het volgende vermijden:

 • Blootstelling aan de zon of zonnebank
 • Lichamelijke inspanning
 • Bubbelbad, jacuzzi, sauna, haardvuur, bbq
 • Exfoliërende of huidverzorgingsproducten, scrubs en retinoiden
 • Ontharingscrème of blekende crème op het gezicht
 • Gezicht waxen
 • Haarkleuring, highlights of permanent.


Salonbehandeling:

– Oppervlaktereiniging
– Dieptereiniging
– Green peel 1-2 minuten inwrijven
– Green peel inwerktijd 15 minuten
– Afhalen met lauw/koud water
– Vliesmasker met werkstoffen
– Aanbrengen epiderm gel
– Dagverzorging met SPF

 

Hoe ziet mijn huid eruit na de Green Sea Peeling?

De huid kan na de behandeling geïrriteerd aanvoelen (rood, branderig, prikkelend, en/of tintelend). Dit kan direct na de behandeling, maar ook nog een paar uur later gebeuren, het is echter heel normaal en niets om je ongerust over te maken. Het gevoel wordt veroorzaakt doordat de zeespons (spicula) in de huid wordt gemasseerd. Het neemt vanzelf weer af binnen 24-48 uur.

Na een dag of 4 begint u te vervellen. Trek niet aan de velletjes en ook niet rubben onder de douche. Gebruik de after care die wij u ten zeerste aanbevelen. Eigenlijk is het een verplichting. U wilt een mooie huid toch? Dus doet u deze behandeling in de salon, dan verplicht u zichzelf ook tot aankoop van de after care.

U dient uw huid een maand te beschermen tegen de zon en andere UV-straling

 • De kans is groot dat de behandelde zone gaat vervellen/schilferen, dit is een normaal verschijnsel. Zodra de huid begint te vervellen, PLUK NIET aan de huid, maar laat deze zelf vervellen, omdat de huid anders een tijdelijke gevoeligheid kan gaan vertonen.
 • De huid 24 uur lang niet wassen (afspoelen en droogdeppen mag wel), dit om de zeespons zo lang mogelijk zijn werk te kunnen laten doen.
 • Breng dagelijks een moisturizer en SPF aan, gebruik de geadviseerde producten hiervoor
 • Gebruik geen producten die zuren bevatten totdat de huid volledig verveld is (max.7 dagen).De Green sea peel behandeling kan in kuurverband om de 2 weken herhaald worden. Na 4 behandelingen moet er 60 dagen gewacht worden tot er een nieuwe Green peel behandeling plaats kan vinden.


Disclaimer

Resultaten van behandelingen zijn afhankelijk van diverse persoonlijke factoren en verschillen per persoon waardoor garantie niet mogelijk is. Laat u daarom altijd goed informeren bij de specialist over de verschillende behandelmethodes en uw verwachtingspatroon.

De peeling kan aanvoelen als een soort glaswol. Niet krabben. Geen andere producten gebruiken! Voldoende water drinken. Altijd Post epiderm plus gel gebruiken om de eerste dagen maximaal te hydrateren.

Zodra de huid begint te vervellen, PLUK NIET, KRAB NIET aan de huid, maar laat deze zelf vervellen. Ook onder de douche NIET scrubben. Gebruik na enkele dagen een Ampoule in bottle.

Geen zuren ten tijde van de behandeling gebruiken. Geen papayazeep en andere ‘whitening’ producten gebruiken gedurende de behandeling sessies.

Vervelling van de huid kan leiden tot een tijdelijke gevoeligheid van de huid.

De eerste 24 uur GEEN spf aanbrengen en zon volledig mijden in week 1.

De eerste dagen Post epiderm plus gel gebruiken.

Daarna: Breng dagelijks een moisturizer en SPF aan.

Deze zijn verkrijgbaar in de salon.

 


Green Sea Peel 60 min. € 85,-

Kuur 4 behandelingen KORTING -10% 340,- 1x per 2 weken

LET OP: Daarnaast verplicht u zich tot gebruik van de nazorg welke wij aandragen!! Het is zeer belangrijk dat u de juiste nazorg hanteert. Gebruikt u een ander merk dan kan er een reactie optreden .

Verplicht: Cica Set voor thuisgebruik normaal 90euro, bij de behandeling €60,-of de Epiderm Plus gel €40,- (normaal €45,-) voor maximale hydratatie de eerste dagen. Tot de huid volledig is hersteld dient de huid meerdere malen per dag gehydrateerd te worden.

Niet krabben of aan velletjes zitten.

Contra-indicaties: allergieën voor zee voedsel, schelp- en schaaldieren.


Beschrijving voor thuisgebruik


KRX BIOHERB 50 € 44,50

verkrijgbaar in de salon

Gebruik deze 2 weken voorafgaand aan de Green Sea Peel zodat de huid een beetje gewend is of draag bij aan het onderhouden van uw kuur zodat u er nog langer plezier van heeft.

Deze gel is 70% milder dan de KRX Green Sea Peel. Hierdoor is het uitermate geschikt voor thuisgebruik. Voor klanten die geen downtime willen van de Green Sea Peel of voor klanten die de effecten van de Green Sea Peel willen onderhouden. Afhankelijk van de dikte van de huid kan de klant deze gel 1 a 2 maal per week gebruiken.


Gebruik:

Deze crème kan 1 a 2 maal per week worden gebruikt en er is geen/ tot minimale hersteltijd. Het is niet de bedoeling dat deze crème dagelijks wordt gebruikt. Het is ook zeker geen vervanging van de dagcrème. Deze exfoliatie wordt goed getolereerd . Er worden 50.000 gehydrolyseerde Sea Sponge partikels op de huid aangebracht. De huid kan soms licht vervellen maar dit hoeft zeker niet het geval te zijn.

1: Reinig de huid zoals u gewend bent. Breng Toner aan. Heeft u lichte tot matige acne gebruik dan saline. Gebruik GEEN alcohol om de huid te steriliseren.

2: Breng een hoeveelheid BioHerb 50 aan over het gehele gezicht. Is het gezicht gevoelig of snel geïrriteerd masseer het product dan niet te lang.

3: Gebruik over de BioHerb 50 heen een KRX Masker (KRX home care use maskers OF KRX bio Cellulose masker) Laat dit samen 15 tot 20 minuten op het gezicht zitten.

4: Verwijder overtollig residu met water.

5: Gebruik de CICA Recovery Cream om de huid te kalmeren.


WAARSCHUWING:


Roodheid van de huid kan optreden maar verdwijnt na maximaal 24 uur.

De huid kan prikkelend aanvoelen. Het kan zijn dat de klant korreltjes op de huid voelt. Als de huid gevoelig is wordt deze gevoeligheid minder zodra de CICA Recovery cream wordt gebruikt. Als de huid vervelt gebruik het product dan maximaal 2 keer per maand.

Ingrediënten:

Water, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Wild Flower Extract, Hyrdrolyzed Sea Sponge, Allantoin, Betaine, Carbomer, Croscarmelose, Pent

KRXBio Herb Thuisgebruik Beauty salon A Presto